Pluslinja

Pluslinjan tavoitteena on laajentaa oppilaan ymmärrystä musiikista, musiikkielämästä sekä musiikkikulttuurista monipuolisten workshoppien sekä instrumentti- tai lauluopintoihin painotuksellisesti integroidun musiikkitiedon opetuksen kautta. Oppilaalle tarjotaan tilaisuus tutustua 1-2 itselle vieraampaan instrumenttiin. Vuoden aikana on useita esiintymismahdollisuuksia ja opiskelijat voivat halutessaan suorittaa vapaaehtoisia opinnäytteitä. Oppilaan omaa harjoittelua pyritään tukemaan tarjoamalla harjoittelutiloja oppilaan omaan käyttöön. Pluslinjaa suositellaan yli 13 -vuotiaille aloittelijoille tai harrastajille.

Workshopit (á 60min):
Pluslinjalla järjestetään vuosittain useita työpajamuotoisia kursseja, jotka kuuluvat hintaan.
Muille workshopin hinta on 10e/kerta.

Soitinesittelyt:
Pluslinjan oppilaalla on mahdollisuus käydä lukuvuoden aikana 2 x 20min soitinesittelyissä muun kuin oman opettajan tunneilla. Esim. laulunopiskelija voi käydä piano/kitaratunneilla harjoittelemassa oman laulun säestämistä. Vai oletko miettinyt toisen soittimen tai laulutuntien aloittamista – tässä hyvä mahdollisuus tutustua instrumenttiin ja opettajaan!

Harjoittelutilan varaaminen:
Pluslinjan oppilas voi varata lukuvuoden aikana 6 x 60min Alkusoiton tiloja omaan henkilökohtaiseen harjoittelukäyttöön. Tilojen varaaminen tapahtuu toimiston kautta.

Pluslinja toteutuu min. 6 oppilaan ilmoittautuessa linjalle.

KYSY LISÄTIETOJA
tai
ILMOITTAUDU OPETUKSEEN