ETÄOPETUSTA

Syyskuussa alkaa Alkusoitossa musiikin etäopetus. Voit saada soittotunteja etänä omaan kotiisi, joten etäisyys ei ole este aloittaa musiikkiopinnot.

Netistähän löytyy kyllä soittoharjoituksia ja valmiita oppitunteja, mutta etäopetuksessamme opettaja on läsnä tunnilla. Opettaja antaa palautetta, seuraa kehittymistäsi ja opettaa yksilöllisesti. Tämä on etäopetuksemme ehdoton etu.

Etäopetus tapahtuu netin kautta ohjelmalla, johon saat tunnukset. Soittotunnilla opettaja sekä oppilas ovat soittimineen läsnä, ja ohjelmassa voi esimerkiksi jakaa nuotteja ruudulla. Tarvitset opetusta varten oman koneen, tabletin tai puhelimen, jossa on netti, kamera ja mikrofoni.

Ensimmäiseksi tarjoamme opetusta harmonikan ja rumpujen soitossa. Muiden soittimien ja laulun mahdollisuus myös löytyy, joten kysy rohkeasti toimistostamme, jos olet kiinnostunut.

Laita viestiä täällä tai ota suoraan yhteys toimistoon. Räätälöimme sinulle sopivan etäopetuspaketin.