Opettajat

Emma KuivalainenEMMA BALBATSU | laulu

Emma on pop/jazzlaulupedagogi (JAMK) ja muusikko (Joensuun konservatorio). Luonteeltaan Emma on iloinen ja helposti lähestyttävä, opettajana innostava, rohkaiseva ja lämmin. Erityisosaamista ovat nykypopin lainalaisuudet ja laulajan ergonomia. Tärkeintä hänelle laulun opiskelussa on musiikin ilo, tulkinnan vapaus ja ennen kaikkea jokaisen oman laulajuuden kehittäminen. Rakkaita harrastuksia Emmalle ovat liikunta, koirien kanssa touhuaminen sekä kuvataiteet. Viikonloppuisin Emma kiertää ympäri Suomea bilebändi Gringon solistina.

Lioubov DolgopolovaLIOUBOV DOLGOPOLOVA | klassinen piano

 

JARO JOENSUU | lyömäsoittimet

 

 

Elias KahilaELIAS KAHILA | sello

Musiikkipedagogi (Jamk). Sellonsoiton opettaja, muusikko (mm. Elias Kahila Band, Antony Parviainen Trio, Private Line, Bill Öhrström, Tommi Soidinmäki). Shufflejousitekniikan kehittäjä. Sellonsoiton opetusta seuraavissa tyylilajeissa: Blues, Funk, Pop, Rock, Klassinen.

 

Juri KobayashiJURI KOBAYASHI | akustinen kitara

 

 

Merja Kopare-NärhiMERJA KOPARE-NÄRHI | huilu

Musiikkipedagogi (Jamk) ja huilunsoitonopettaja.
Kiertää myös ympäri Keski-Suomea kuoroja ja soittajia ohjaamassa.
Vapaa-ajalla viihtyy niin jazz-tanssitunnilla kuin moottoripyörän kyydissäkin.

 

TEPPO KOSKI | pop/jazz-piano, basso

 

 

Johanna NummelaJOHANNA NUMMELA | viulu

Johanna on valmistunut musiikkioppilaitoksen viulunsoiton lehtoriksi Keski-Suomen konservatoriosta. Opetustyön ohella Johanna soittaa erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä ja orkestereissa sekä mm. irlantilaista ja amerikkalaista kansanmusiikkia esittävissä yhtyeissä.

 

Mika LaitinenMIKA LAITINEN | harmonikka

Keski-Suomen konservatorion kasvatti 20 vuoden opetuskokemuksella. Oppilaat omaksi iloksi soittelijoista 3 perustason suorittaneisiin harrastajiin sekä esikouluikäisistä senioreihin. Opetusta näppäin-, piano- ja melodiabassoharmonikoille perinteisestä harmonikkamusiikista klassisen ja aikamme musiikin kautta viihde- ja pop-musiikkiin.

 

 

Jonna OrtjuJONNA ORTJU | laulu

Musiikin ja taiteen parissa monipuolisesti työskentevä ja tiuhaan tahtiin keikkaileva freelancer muusikko/ näyttelijä rakastaa myös opettamista, tai ennemminkin oivallusten jakamista.
Reilu 20 vuoden työkokemus eri oppilaitoksissa, opistoissa, musiikkikouluissa, musiikki- ja teatteriestradeilla sekä käsikirjoittajana ja ohjaajana näkyvät myös Jonnan opetusmetodeissa. Tunneilla ei keskitytä pelkästään laulutekniikan hiontaan vaan koko pakettiin, nimittäin juuri sinuun ja persoonaasi. Joten tervetuloa tunneille!

 

Markku RostiMARKKU ROSTI | sähkökitara

Touhuaa opetuksen lisäksi freelance-muusikkona useissa eri kokoonpanoissa. Soittamisen lisäksi rakas laji löytyy uima-altaasta, järvikin käy 🙂

Aki SairaAKI SAIRA | klarinetti ja saksofoni

Musiikkipedagogi (Jamk), klarinetin- ja saksofoninsoitonopettaja Alkusoitolla. Myös muut päivätyöt koostuvat soitonopettamisesta, pääasiassa Soisalo-Opistolla. Alkusoiton ohella törmätään todennäköisimmin Jamkin musiikkikampuksella, punttisalilla tai Popparin jazzjameissa.