Opettajat

 

Emma Kuivalainen EMMA BALBATSU | laulu

Emma on pop/jazzlaulupedagogi (JAMK) ja muusikko (Joensuun konservatorio). Luonteeltaan Emma on iloinen ja helposti lähestyttävä, opettajana innostava, rohkaiseva ja lämmin. Erityisosaamista ovat nykypopin lainalaisuudet ja laulajan ergonomia. Tärkeintä hänelle laulun opiskelussa on musiikin ilo, tulkinnan vapaus ja ennen kaikkea jokaisen oman laulajuuden kehittäminen. Rakkaita harrastuksia Emmalle ovat liikunta, koirien kanssa touhuaminen sekä kuvataiteet. Viikonloppuisin Emma kiertää ympäri Suomea bilebändi Gringon solistina.

Lioubov DolgopolovaLIOUBOV DOLGOPOLOVA | klassinen piano

 

 

VILI KALLONEN Lyömäsoittimet

Vili on musiikkipedagogi (JAMK) ja muusikko. Aktiivisena ja kaikkiruokaisena freelance-muusikkoona hänet voi löytää lyömäsoitinten ääreltä monenlaisissa tilanteissa; soittamassa fuusiojazzia klubilla, tanssimusiikkia lavatansseissa, sinfoniaorkesterin riveistä tai studiomuusikkona ulkomaille internetin välityksellä. Vilin seikkailuja rumpujen parissa voi seurata esimerkiksi YouTubesta tai Instagramista (https://www.instagram.com/kallovilidrums)

Merja Kopare-NärhiMERJA KOPARE-NÄRHI | huilu

Musiikkipedagogi (Jamk) ja huilunsoitonopettaja.
Kiertää myös ympäri Keski-Suomea kuoroja ja soittajia ohjaamassa.
Vapaa-ajalla viihtyy niin jazz-tanssitunnilla kuin moottoripyörän kyydissäkin.

 

SINI VIITALA | huilu

VIRPI VUORENMAA | viulu

Mika LaitinenMIKA LAITINEN | harmonikka

Keski-Suomen konservatorion kasvatti 20 vuoden opetuskokemuksella. Oppilaat omaksi iloksi soittelijoista 3 perustason suorittaneisiin harrastajiin sekä esikouluikäisistä senioreihin. Opetusta näppäin-, piano- ja melodiabassoharmonikoille perinteisestä harmonikkamusiikista klassisen ja aikamme musiikin kautta viihde- ja pop-musiikkiin.

 

Markku RostiMARKKU ROSTI | sähkökitara, akustinen kitara ja ukulele

Muusikko (JAO) Markku on kokenut kitaransoitonopettaja, ja pitkän linjan freelancer-muusikko. Kitaratunnit räätälöidään oppilaskohtaisesti tason ja musiikillisten mieltymysten mukaan, ikään katsomatta. Tervetuloa tutustumaan kuusikielisen saloihin!

TOMI MÄKISUVIO I sähkökitara, akustinen kitara

Muusikko (KAO) Tomi on soittanut erilaisissa kokoonpanoissa jo yli vuosikymmenen ajan. Pop/rock, hardrock, tanssimusiikki, soul, blues, funk ja viime vuosina myös jazz-musiikki kuuluvat Tomin osaamisalueisiin.

Musiikkipedagogin (JAMK) opintoja viimeistelevä tomi on aloittanut opetustyönsä 2019. Oppilaslähtöinen ja kannustava pedagogiikka tarjoavat kitaratunneille turvallisen sekä motivoivan ympäristön harrastaa sekä kehittää omia musiikillisia taitoja.

Aki SairaAKI SAIRA | klarinetti ja saksofoni

Musiikkipedagogi (Jamk), klarinetin- ja saksofoninsoitonopettaja Alkusoitolla. Myös muut päivätyöt koostuvat soitonopettamisesta, pääasiassa Soisalo-Opistolla. Alkusoiton ohella törmätään todennäköisimmin Jamkin musiikkikampuksella, punttisalilla tai Popparin jazzjameissa.