OPETTAJAT

LAURA PUKKI laulu

Laura Pukki on musiikin ja musiikkipedagogiikan moniosaaja. Laura on musiikinopettaja (Jyväskylän yliopisto) ja muusikko (JAO), pääaineena pop/jazzlaulu. Tällä hetkellä Laura viimeistelee musiikkipedagogin opintoja (JAMK). Laulutekniikan ohella Lauraa kiinnostaa eri tyylit ja genret popista ja rockista musikaaleihin ja pehmeään jazziin unohtamatta afro- ja lattarimaailmaa.  

Opettajana Laura on helposti lähestyttävä ja oppilaita kuunteleva. Tunneilla on tärkeää turvallinen ilmapiiri, sekä jokaisen oppilaan omat tavoitteet ja toiveet, jolloin oppimista tapahtuu yhdessä kokeilemisen ja tekemisen kautta. Laulamisessa Lauralle on tärkeää jokaisen oppilaan oman äänen löytäminen luonnollisella tavalla. 

SOLJA SAIRA laulu

Solja Saira on musiikkipedagogi (JAMK) sekä muusikko (JAO) pääaineena pop/jazz-laulu. Opettajana Solja on kannustava ja helposti lähestyttävä. Hänestä on tärkeää, että tunnit räätälöidään oppilaiden omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti ja että jokainen oppilas löytäisi laulamisen ilon. Laulutunneille voi ilmoittautua kuka tahansa laulamisesta kiinnostunut, aloittelija tai jo kokeneempikin laulaja.

LIUOBOV DOLGOPOLOVA piano

Ljuballa on jo yli 30-vuoden kokemus Alkusoiton piano-opettajana. Ljuba haluaa tarjota musiikkimatkan pianon parissa yksilöllisesti oppilaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

JOHANNA NUMMELA viulu

HENNA ANDELIN huilu

MARKKU ROSTI sähkökitara, akustinen kitara, ukulele

Muusikko (JAO) Markku on kokenut kitaransoitonopettaja, ja pitkän linjan freelancer-muusikko. Kitaratunnit räätälöidään oppilaskohtaisesti tason ja musiikillisten mieltymysten mukaan, ikään katsomatta. Tervetuloa tutustumaan kuusikielisen saloihin!

TOMI MÄKISUVIO sähkökitara, akustinen kitara

Muusikko (KAO) Tomi on soittanut erilaisissa kokoonpanoissa jo yli vuosikymmenen ajan. Pop/rock, hardrock, tanssimusiikki, soul, blues, funk ja viime vuosina myös jazz-musiikki kuuluvat Tomin osaamisalueisiin. Musiikkipedagogin (JAMK) opintoja viimeistelevä Tomi on aloittanut opetustyönsä 2019. Oppilaslähtöinen ja kannustava pedagogiikka tarjoavat kitaratunneille turvallisen sekä motivoivan ympäristön harrastaa sekä kehittää omia musiikillisia taitoja.

VILI KALLONEN lyömäsoittimet

Vili on musiikkipedagogi (JAMK) ja muusikko. Aktiivisena ja kaikkiruokaisena freelance-muusikkoona hänet voi löytää lyömäsoitinten ääreltä monenlaisissa tilanteissa; soittamassa fuusiojazzia klubilla, tanssimusiikkia lavatansseissa, sinfoniaorkesterin riveistä tai studiomuusikkona ulkomaille internetin välityksellä. Vilin seikkailuja rumpujen parissa voi seurata esimerkiksi YouTubesta tai Instagramista (https://www.instagram.com/kallovilidrums)

AKI SAIRA saksofoni, klarinetti

Musiikkipedagogi (Jamk), klarinetin- ja saksofoninsoitonopettaja Alkusoitolla. Myös muut päivätyöt koostuvat soitonopettamisesta, pääasiassa Soisalo-Opistolla. Alkusoiton ohella törmätään todennäköisimmin Jamkin musiikkikampuksella, punttisalilla tai Popparin jazzjameissa.

MIKA LAITINEN harmonikka

Keski-Suomen konservatorion kasvatti 20 vuoden opetuskokemuksella. Oppilaat omaksi iloksi soittelijoista 3 perustason suorittaneisiin harrastajiin sekä esikouluikäisistä senioreihin. Opetusta näppäin-, piano- ja melodiabassoharmonikoille perinteisestä harmonikkamusiikista klassisen ja aikamme musiikin kautta viihde- ja pop-musiikkiin.