KORONAVIRUSTIEDOTE

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN 15.5.

Alkusoiton toiminta

Alkusoiton toiminta alkaa vähitellen taas normalisoitumaan ja palaamme vähitellen lähiopetukseen. Lähiopetukseen siirtymisestä sovitaan opettajan kanssa seuraavalla etäopetustunnilla, jos asiasta ei ole muuten sovittu. Etäopetusta on myös edelleen mahdollista jatkaa.  Etäopetusta voidaan käyttää myös karanteenitilanteissa ja flunssassa, jos vain oma olo sen sallii. Muistathan tällöin ilmoittaa asiasta opettajalle ajoissa.

Koululle tultaessa:

Sisälle tullessa kädet on EHDOTTOMASTI ja VÄLITTÖMÄSTI pestävällä saippualla 20 sekunnin ajan. Suosittelemme pesemistä myös lähtiessä.

Jos sinulla on flunssan oireita, parantele sairaus rauhassa kotona täysin oireettomaksi ennen kuin palaat soitto- ja laulutunneille.

Ulkomailta palaavien henkilöiden on seurattava tilannetta (myös oireettomien) 14 vrk ajan ennen kuin soitto- tai laulutunnille saa osallistua.

Desifioimme flyygelin koskettimet jokaisen piano-oppilaan jälkeen.

Käsi- ja yskimishygienia

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesettehän kätenne säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti 20 sekunnin ajan vedellä ja saippualla aina ennen soittotuntia. Huolehdittehan myös yskimishygieniasta. Suosittelemme myös välttämään kättelyä.