KORONAVIRUSTIEDOTE

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN 25.3.

Alkusoiton toiminta

Alkusoiton toiminta jatkuu haastavasta tilanteesta huolimatta. Olemme yhteydessä jokaiseen oppilaaseen sopiaksemme toiminnan muodosta. Suurimman osan kanssa olemmekin jo tehneet suunnitelman tuntien pitämiseksi ja loppuihin pyrimme olemaan yhteydessä tämän viikon aikana, kuitenkin ennen seuraavaa soitto- tai laulutuntia.

Koululle tultaessa:

Sisälle tullessa kädet on EHDOTTOMASTI ja VÄLITTÖMÄSTI pestävällä saippualla 20 sekunnin ajan. Suosittelemme pesemistä myös lähtiessä.

Jos sinulla on flunssan oireita, parantele sairaus rauhassa kotona täysin oireettomaksi ennen kuin palaat soitto- ja laulutunneille.

Ulkomailta tai Lapin hiihtokeskuksista palaavien henkilöiden on seurattava tilannetta (myös oireettomien) 14 vrk ajan ennen kuin soitto- tai laulutunnille saa osallistua.

Desifioimme flyygelin koskettimet jokaisen piano-oppilaan jälkeen.

Käsi- ja yskimishygienia

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesettehän kätenne säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti 20 sekunnin ajan vedellä ja saippualla aina ennen soittotuntia. Huolehdittehan myös yskimishygieniasta. Suosittelemme myös välttämään kättelyä.